Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalın ve ince bir görünüm sunar.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında henüz detaylı bilim iletmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı günah yapmadan satın alabilirsiniz.

Antrasit rengi soy dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve karmaşık bir tarz katar. Antrasit gani gri tonlarıyla evin her yerında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

Bulutsuz gri duvar boyalı hane dekorasyonu tutmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Mobilya ve mekân dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanı sıra birkötü rengi bile kullanmaya ortam oluşturur. Döşek odasından balkona kadar geniş kullanma alanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim yerı sunan Bellona nüansıyla elan yararlı seçimlerle kullanabilirsiniz.

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bu renk enikonu kullanışlı ve gönül rahatlığı vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin derin tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile daha zıt pastel bariz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle şiddetli bir alım oluşturan beyaz zehir rengi sık kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sayesinde kullanıcıların her hamle ötümlü ve davetkar oluyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha amelî aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden ayan duvar rengi boyasıdır. Başka möble ve eşyaların rengi ile basit akort katkısızlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Bu dü renk arasındaki kontrast, zarif bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir küme aksesuar kullanma ihtiyacını azaltır. Hassaten, siyah renge gereğince antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz az karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Kıpkızıl grinin sıkı etkisini yumuşçarpmak için yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile antrasit duvar boyas krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan ötümlü intikalli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız dair antrasit gri boya size yardımcı kabil.

Antrasit renk ömür alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kabil mobilya ve aksesuar seçenekleri muhtevain bile uz bir tercihtir.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Farklı buut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda sinerjilü bir el yakalanabilir. Antrasit renk goldfix mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page